Τα αποκριάτικα μακιγιάζ που θα σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση

Οι Απόκριες είναι εδώ και αν δεν έχεις ακόμη αποφασίσει πως θα ντυθείς, σκέψου απλά πως και το μακιγιάζ σου αυτές τις ημέρες είναι ικανό να σε βάλει στο επίκεντρο. Παρακάτω θα δεις 10 ιδέες σέξι μακιγιάζ για να διαλέξεις!

Σέξι βαμπίρ:Φυσικά και εδώ πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σέξι μακιγιάζ που δεν είναι ανάγκη να είναι dark. Aρκεί να απλώσεις στα βλέφαρά σου την κόκκινη σκιά που φτάνει μέχρι το ύψος του φρυδιού και να βάψεις τα χείλη σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

Νιάου βρε σέξι γατούλα:

Αν δεν θέλεις να περάσεις όή του στη ζωή μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχεις το τέλειο αποκριάτικο μακιγιάζ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το κλασικό και πάντα σέξι μακιγιάζ της γατούλας για το οποίο θα χρειαστείς βασικά να ζωγραφίσεις δύο μουστάκια.

Η μάγισσα:Tο να ντυθείς μάγισσα δεν απαιτεί μόνο ένα σκουπόξυλο και ένα μαύρο φόρεμα. Αν το μακιγιάζ σου είναι εντυπωσιακό όπως της φωτογραφίας θα τραβήξεις τα βλέμματα.

Γοργόνα:Εντυπωσιάσε όχι μόνο με την ουρά αλλά και το μακιγιάζ σου μπορείς να υιοθετήσεις το εντυπωσιακό μακιγιάζ της γοργόνας με χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις στα βλέφαρα και τα χείλη που θα ταιριάζουν με την γυαλιστερή ουρά σου!Θα χαρούμε να ακούσουμε και τα δικά σας σχόλια!

comments powered by Disqus