5 Πανέμορφα Αντικείμενα Που Έχουν Όλα Τα Μοδάτα Κορίτσια Στα Σπίτια Τους

9 Fabulous Things All Fashion Girls Have in Their Homes

Τα στυλάτα κορίτσια γνωρίζουν τα πάντα γύρω από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ – αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το σπίτι τους δεν είναι εξίσου προσεγμένο. Σας παρουσιάζουμε τα 5 διακοσμητικά αντικείμενα που είναι σίγουρο ότι θα βρείτε στο σπίτι κάθε fashionable κοριτσιού.

Accessories as Decor

Αξεσουάρ ως Διακοσμητικά Στοιχεία
Ο μέσος άνθρωπος βλέπει μία βιβλιοθήκη – όμως ένα μοδάτο κορίτσι βλέπει μία βιτρίνα για τα παπούτσια της. Αντί να κρύψει τις αγαπημένες της τσάντες και τα επώνυμα παπούτσια της στην ντουλάπα, το fashion κορίτσι τα επιδεικνύει περήφανα στο σπίτι της σα διακόσμηση.

Hermes Throw

Κουβέρτα Hermes
Για τα στυλάτα κορίτσια που λατρεύουν τον οίκο "Hermes", μία μάλλινη ή κασμιρένια κουβέρτα αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι. Η υψηλή τιμή της, παρόλα αυτά, την κρατάει μόνο στη λίστα επιθυμιών.

Framed Fashion Prints

Κορνίζες από Φωτογραφίσεις Μόδας
Από ζωγραφιστές απεικονίσεις πορτραίτων μόδας μέχρι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τού Mario Testino, οι τοίχοι κάθε fashion κοριτσιού στολίζονται με εικόνες από σελίδες περιοδικών μόδας.

Mirrors

Καθρέφτες
Αφού το πεζοδρόμιο είναι η πασαρέλα της, πρέπει να δείχνει στα καλύτερά της κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι. Επομένως, χρειάζεται πολλούς όμορφους καθρέφτες.

Creative Jewelry Storage

Δημιουργικές Μπιζουτιέρες
Όταν εστιάζεις στην αισθητική, οι παραδοσιακές μπιζουτιέρες και κρεμάστρες δεν είναι αρκετές. Οι απόλυτα στυλάτες και πρωτότυπες δημιουργίες ανάδειξης κοσμημάτων αποτελούν τη μόνη επιλογή.
Θα χαρούμε να ακούσουμε και τα δικά σας σχόλια!

comments powered by Disqus