Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Με αέρα Κρήτης η βάφτιση της Αριάδνης!


Η οικογένεια Ρουβά βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερμιόνη και έζησε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της. Το τρίτο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη βαφτίστηκε με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η μικρή πήρε το όνομα Αριάδνη που παραπέμπει στην κρητική πριγκίπισσα.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Με αέρα Κρήτης η βάφτιση της Αριάδνης!

Το μυστήριο έγινε στο σπίτι της οικογένειας Bαρδινογιάννη στην Ερμιόνη.

/

Οι κρητικές ρίζες της οικογένειας Βαρδινογιάννη και η μεγάλη αγάπη του κορυφαίου Έλληνα σταρ για το συγκεκριμένο νησί ήταν αυτά που έδωσαν το χαρακτήρα στο στο γλέντι της βάφτισης. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου η νονά, οι γονείς και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντήλια.

/


Το δείπνο που ακολούθησε για τους ελάχιστους καλεσμένους, που βρέθηκαν στην Ερμιόνη από θάλασσα και ξηρά, περιελάμβανε μόνο κρητικά εδέσματα. Από την βραδιά δεν έλειψαν οι βρακοφόροι της Κρήτης, οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Ο Σάκης φόρεσε και εκείνος την παραδοσιακή κρητική στολή και χόρεψε μαζί τους και αφιέρωσε στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ένα παραδοσιακό τραγούδι της Κρήτης. Η εκθαμβωτική Κάτια επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία Prada ενώ το make up της επιμελήθηκε η Χαρά Παπανικολάου.


Η πρώτη φωτογραφία της νεοφώτιστης που ανέβασε η Κάτια στο λογαριασμό της στο instagram λίγο μετά το μυστήριο

Όσον αφορά τις μπομπονιέρες, τις έφτιαξε η Έλενα Σύρακα και ήταν το αρχικό της μικρής "Α" μέσα από το Μίτο της Αριάδνης ενώ η διακόσμηση ήταν λιτή και κομψή και αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι αντί για δώρα παρακίνησε τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρεά στο Σύλλογο Ελπίδα.

Πηγή: tlife.grΘα χαρούμε να ακούσουμε και τα δικά σας σχόλια!

comments powered by Disqus