Τα 9 πιο χαριτωμένα διάσημα σκυλάκια

THE 15 CUTEST CELEBRITY DOGS

Παρευρίσκονται σε τελετές απονομής βραβείων και κάνουν χλιδάτες διακοπές. Ο λόγος για τα σκυλιά που ζουν τη μεγάλη ζωή χάρη στους διάσημους γονείς τους.

FLUFFY

FLUFFY
Η Gisele Bundchen υιοθέτησε πρόσφατα το γλυκό της Fluffy από το Los Angeles.

FINN

FINN
Υιοθετημένος το 2009, ο Αυστραλός ποιμενικός τής Amanda Seyfried είναι πάντα στο πλευρό της, είτε πίνουν τσάι ή κάνουν διακοπές. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο @finnsite, όπου έχει 16.300 θαυμαστές.

ESTHER

ESTHER
Η σκυλίτσα τού Justin Bieber, Esther, είναι η επιτομή τής γλύκας. Όταν δεν αράζει στα παρασκήνια ή σε ραδιοφωνικές εκπομπές, μπορείτε να τη βρείτε να βολτάρει στο πάρκο. Δείτε όλες τις περιπέτειές της στη σελίδα της στο Instagram @estherthecutie.

CINNAMON

CINNAMON
Ο χνουδωτός φίλος τής Emmy Rossum, Cinnamon, απολαμβάνει τα χάδια και τον ύπνο, όταν δεν κάνει βόλτες στους δρόμους τού LA.

OLIVE

OLIVE
Ως το νεότερο μέλος τής "συμμορίας" των Beckham, το γοητευτικό charming Cocker Spaniel λατρεύει να παίζει μπάλα με τους περήφανους γονείς του, Victoria και David Beckham. Δείτε περισσότερες περιπέτειές του εδώ: @olivebeckham23.

NEVILLE

NEVILLE
Όταν ο ιδιοκτήτης σου είναι ο Marc Jacobs, είναι φυσικό επακόλουθο ότι θα διαθέτεις απερίγραπτο γούστο και στυλ. Το να αράζει στην πισίνα και να πηγαίνει σε φωτογραφίσεις είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα του χαριτωμένου bull terrier @nevillejacobs.

BUTTERS

BUTTERS
Το μικροσκοπικό κουτάβι τής Katy Perry λατρεύει να πηγαίνει βόλτες στα μαγαζιά και να ταξιδεύει σε σακίδια πλάτης Gucci.

ANGEL

ANGEL
O σκύλος τής Shay Mitchell, Angel, είναι εξίσου γλυκός με το όνομά του (Άγγελος).

NORMAN & BAMBI

NORMAN & BAMBI
Τα σκυλάκια τής Kylie Jenner, Bambi και Norman, είναι οι καλύτεροι φίλοι. Δείτε όλες τις χαριτωμενιές τους στο @normieandbambijenner.
Θα χαρούμε να ακούσουμε και τα δικά σας σχόλια!

comments powered by Disqus