Τι είναι το StyleMag.gr;

Το StyleMag είναι ένα e-magazine που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ενημερώνεσαι, να παρακολουθείς την μόδα, να είσαι fashionista και όχι fashion victim. Η ομάδα του StyleMag πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει την δική του ανεξάντλητη ομορφιά και προσφέρει συμβουλές ώστε να ξέρει να την αναδείξει. Ο αναγνώστης του StyleMag θέλει να ενημερωθεί για το σπίτι, την καριέρα, το shopping, την υγεία και την ευεξία του, την έξοδό του.

Στόχος μας είναι να γίνουμε κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Να δίνουμε λύσεις και χρηστικές συμβουλές.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, οι μικρές καθημερινές χαρές δεν έχουν εξαλειφθεί από τη ζωή μας. Έχουν επισκιαστεί από το βάρος της αγωνίας και της οικονομικής δυσχέρειας.

Γι' αυτό και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει το lifestyle, αλλά στο μέτρο και το μέγεθος που του αναλογεί μέσα στη σημερινή κοινωνία. Χωρίς να το αφορίζουμε, αυτό που επιδιώκουμε είναι να χαρίζουμε συμβουλές, χαμόγελα και αισοδοξία στους αναγνώστες μέσα από θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους αφορούν.
Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι το lifestyle είναι η ζωή μας. Ε, λοιπόν, όχι. Η ζωή μας μπορεί να καθορίσει το style της! Αυτή είναι η ουσία του lifestyle, αυτό είναι το StyleMag.

Καλό μας ταξίδι!